top of page

Ecologische tuinen

Groen, duurzaam en natuurlijk

 

Een ecologische tuin is een groene, duurzame en natuurlijke keuze. Het is een tuin die goed is voor het milieu, de biodiversiteit en ons welzijn. In een ecologische tuin worden geen schadelijke stoffen als kunstmest gebruikt, maar wordt er samengewerkt met de natuur en veel gebruik gemaakt van inheemse planten en bloemen. Een ecologische en duurzame tuin trekt veel bijen, vogels en andere dieren aan en die zorgen voor een gezonde natuur. Er wordt minder water gebuikt en er hoeft minder te worden gemaaid en gesnoeid. U geniet van een prachtige tuin, die het hele jaar door bloeit en groeit. Dat is precies waar wij van houden.

 

KeesTuint is expert in het creëren en verzorgen van ecologische tuinen. Wij hebben allerlei soorten plekken omgetoverd tot groene oases. Van open weilanden tot daktuinen, van speeltuinen vol tegels tot zorgtuinen, van particuliere tuinen tot bedrijfstuinen, van grote tuinen tot 'postzegels'. Met onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op een ecologische tuin die ontworpen en aangelegd is naar uw wensen en situatie.

 

Wilt u meer weten over onze aanpak, neem dan contact op. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een ecologische tuin en hoe KeesTuint uw droomtuin kan realiseren.

WhatsApp Image 2021-04-18 at 14.32.29.jp

Particuliere tuinen

2010-04-14 17.21.52 (FILEminimizer).jpg

Zorgtuinen

image00008.jpeg

Bedrijfstuinen

bottom of page