top of page

Werkwijze

KeesTuint is een ecologisch hoveniersbedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen en onderhouden van duurzame tuinen en andere  buitenruimtes.

โ€‹

De eerste en belangrijkste stap is de waarneming. Wat is er te zien, te ruiken en te voelen? We komen persoonlijk bij u langs en ontdekken samen wat uw tuin uniek maakt. Dat is de essentie die we willen bewaren en versterken. Uw wensen en verwachtingen vormen de basis waarop we samen verder bouwen. Samen met u maken we een plan voor uw duurzame tuin.

โ€‹

KeesTuint maakt een ontwerp op maat, waarin rekening wordt gehouden met uw smaak, budget en onderhoudsgemak. Planten en materialen die bij de omgeving passen en goed zijn voor het milieu worden zorgvuldig geselecteerd. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke en hergebruikte materialen, zoals oude terrastegels, dode takken of boomstammen.

โ€‹

Ons team legt de tuin aan volgens het ontwerp en doet dat met zorg en vakmanschap. U krijgt advies en begeleiding over hoe u uw duurzame tuin kunt onderhouden en verder kunt ontwikkelen. U leert, wanneer u dat wilt, te snoeien, te wieden en te metselen, zodat u uw eigen tuin beter leert kennen en onderhouden. Wij staan altijd klaar voor vragen en tips.

โ€‹

Wilt u dat wij uw tuin alleen onderhouden? Dat kan natuurlijk ook. KeesTuint biedt u een professionele en ecologische onderhoudsservice aan, die uw tuin in optimale conditie houdt. Wij zorgen voor het snoeien, wieden, bemesten, mulchen, water geven en andere taken die nodig zijn om uw tuin gezond en mooi te houden.  Zo creëren we een harmonieus en duurzaam ecosysteem in uw tuin en zorgen we ervoor dat uw tuin altijd in optimale conditie blijft.

 

Persoonlijk contact staat centraal in onze werkwijze. U wordt betrokken bij elke fase van het proces. Kortom, KeesTuint maakt van uw tuin een ecologisch paradijs. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of een afspraak. Wij helpen u graag verder!

โ€‹

โ€‹

โ€‹

Ecologische tuin
bottom of page