top of page

Wat kost dat

Scherp tarief

 

Voor het ontwerpen, aanleggen en onderhoud van uw droomtuin rekenen we een scherp tarief van 45,- per uur, exclusief btw. Voor advies en workshops is dat 55,- per uur, exclusief btw.

 

We kunnen ook op projectbasis werken, afhankelijk van wat u wilt en hoe groot de opdracht is.

 

Desgewenst werken we in fases, zodat u samen met ons kunt bepalen wat het beste past bij uw tuin en uw budget. Zo krijgt u een tuin die stap voor stap tot bloei komt, zonder dat u in één keer veel geld kwijt bent.

 

Ook hebben we een eigen kwekerij met duurzame en biologische planten, heesters en (fruit) bomen. U kunt deze op afspraak bezoeken en inspiratie opdoen voor uw tuin. We helpen u graag met het kiezen van de juiste planten voor uw situatie.

 

En als u al een mooie tuin heeft, maar geen tijd of zin om deze te onderhouden, dan kunt u ook bij ons terecht. We doen ook alleen onderhoud en maken uw tuin winterklaar. Zo kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin, zonder zorgen.

We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en uw tuin te bekijken. Zo kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde tijd en materialen voor uw tuinproject. Op basis daarvan zullen we u een scherpe en vrijblijvende offerte sturen. Neem voor meer informatie en een afspraak contact met ons op.

WhatsApp Image 2021-04-18 at 14.08.14.jp
bottom of page