top of page

Particuliere tuinen

Een ecologische tuin? Uw droom komt tot leven.

Droomt u van een tuin die vol staat met kleurige bloemen en fraaie planten? Een tuin die duurzaam is en waar veel vogels, bijen, egels en andere dieren leven? Ons team van is gespecialiseerd in ecologisch tuinieren. Wij maken van uw tuin een levende tuin, die steeds verandert en verrast. Met een ecologische tuin maakt u een verstandige keuze. U heeft een mooie en gezellige tuin, die bijdraagt aan het klimaat, de biodiversiteit, en uw welzijn. 

 

Onze tuinierstijl is creatief, zonder ingewikkelde of dure oplossingen. Inheemse planten en natuurlijke materialen en technieken, die solide en effectief zijn, hebben onze voorkeur. De bodem, de basis van uw tuin, krijgt van ons de beste zorg. We verbeteren de bodemstructuur en stimuleren het bodemleven, dat essentieel is voor de gezondheid van uw planten. U kunt zelf meedenken en meehelpen of gewoon genieten.

Woont u in een appartementencomplex en zoekt u een hovenier, dan kunnen wij u ook helpen. Wij werken graag samen met VvE's om een tuinplan te maken dat past bij de wensen en het budget van de bewoners. Wij zorgen voor een tuin die niet alleen mooi, maar ook duurzaam en biodivers is. Een tuin die het leefklimaat en de uitstraling van het complex verbetert. Een tuin waar u en uw mede bewoners trots op kunnen zijn.

 

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van een duurzame tuin? We informeren u graag.  Samen met u en de natuur brengen we uw droomtuin tot leven.

Ecologische tuin KeesTuint
Ecologische tuin KeesTuint
bottom of page